Oto pudełko dla Goh:)na pamiątki i skarby,duże bo mierzące ok 30 cm:),z UHK-owych papierów rzecz jasna:))))
Ja kiedyś dałam startą na tarce czekoladę,albo pokruszone figurki z czekolady jakie zostały po świętach,raz tez mussli:).Tez było pyszne:)
Także warto zanotować ten przepis:).
Ciasto "goście jadą"
*1 szklanka cukru(ja daję mniej i dodatkowo jedno opakowanie cukru waniliowego)
*1 szklanka mąki
*2-3 łyżki oleju
*1 łyżeczka proszku do pieczenia
*4 jaja
Zmiksować,wylać na blaszkę,na to dać owoce.
Piec ok.40 min w 160 stopni
A wygląda tak:*1 szklanka mąki
*2-3 łyżki oleju
*1 łyżeczka proszku do pieczenia
*4 jaja
Zmiksować,wylać na blaszkę,na to dać owoce.
Piec ok.40 min w 160 stopni
A smarujesz blachę tłuszczem?
OdpowiedzUsuńI dlaczego Ty mnie dręczysz takimi pysznościami? No co?Złośliwa chcesz być? :*
mADZIALENKA tWOJA ;)
Pudełeczko pięknie się prezentuje, a ciasto penie, że spróbuje zrobić:))
OdpowiedzUsuńsmaruję:*
OdpowiedzUsuńpiękne pudełeczko, a cisto na pewno spróbuję:)
OdpowiedzUsuńSłodkie pudełeczko, a ciasto dzisiaj się zrobi na bank:))
OdpowiedzUsuńwow!!!!!:))))) jak się cieszę:))))) kocham ten kolor:)))) cudna ta ramka i fajnie że napisałaś Goha przez samo H :)))) i to obramowanie z kwiatuszkami!!!!!:DDDD super się cieszę:))) już się nie mogę doczekać aż będę sobie mogła tam przełożyć wszystkie moje kartki ślubne i inne pamiąteczki:))) kocham cię asiczko:)))) poprawiłaś mi ten mój posępny nastrój - jak nie wiem co!:)))) dzięki:)
OdpowiedzUsuńtak się podekscytowałam, że zapomniałam o ciachu:) wygląda super i na pewno je wypróbuję:) link do przepisu już zanotowany:)
OdpowiedzUsuńale mi smaku narobiłaś kochana...no nie moge...jutro lece po truskawy :)
OdpowiedzUsuńliczne pudełko zrobiłaś:) A ciasto zapowiada się smakowicie:)
OdpowiedzUsuńprześliczne!
OdpowiedzUsuńa ciasto chyba wypróbuję;)
No tak - strawberry fields :)
OdpowiedzUsuńCiasta bym zjadła!!!!!!!!!!!!!
dostałam od Ciebie przepis kilkanaście ciast temu :P faktycznie ciasto jest genialne, zdążyłam już "wypracować" jego biszkoptowy odpowiednik :P mniam!
OdpowiedzUsuń